Min favorit kage fra Claus Meyer's Chokolade.
Hans opskrift er efter min bedste overbevisning forkert, så her er min version:
2 Kage bunde af:
110g mørk chokolade
2 kopper mel.
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
½ dl Kahlua
½ kop rørsukker
8 spsk smør
4 æg
kornene af ½ stang vanille
1 kop creme fraiche 38%
1 dl stærk kaffe.
Chokoladen rives i en skål og blandes med de øvrige ingredienser. Bages ved 160 grader i 25 min.
Lys creme.
200g hvid chokolade.
4 spsk blødt smør
2½ dl creme fraiche 38%
Mørk creme.
200g mørk chokolade.
4 spsk blødt smør.
2½ dl creme fraiche 38%.
Begge creme laves ved at smelte chokoladen og blandes med smør og creme fraiche.
Kagen samles med den lyse creme som mellemlag og den mørke ovenpå.