Fiske timbaler |
||
---|---|---|
3 fladfisk 1 bækørred 1 bundt forårsløg 1½ dl kaffefløde 1 æg |
Fladfiskene flås på begge sider og filetteres. Kødet pilles af ørreden. Forårsløg køres i en foodprocesser. Ørred kødet kommes i sammen med fløde og æg. Der må nu ikke blendes for længe. |
|
Samling |
6 små Pillivuyt forme smøres med smør og 2 fladfisk fileter monteres i kanten. Hullet fyldes med ørred farsen. Bages i ovn 18 min ved 180. |
|
Sovs |
Fiske affaldet koges med 2 dl vand. Sies og monteres med 150g smør og lidt salt. Jævnes med et par æggeblommer. Dette gøres nemmest med en stavblænder, så skiller sovsen ikke. |
|
Montering. |
En passende mængde af årstidens grøntsager skæres i små stykker og sauteres let på en pande. Grøntsagerne lægges på et fad og timbalerne, der er taget ud af formene, lægges ovenpå. Lidt sovs hældes over. |
|
Servering. |
Safran ris, vilde ris og en god Chardonnay smager godt til. |
|