Maroni |
|
---|---|
Dej: 170g smuttede og findhakkede mandler. 50g cacao. 1 spsk mel. 225 sukker. 300g æggehvide 75g sukker. |
Bland mandler, cacao, mel med de 225 g sukker i en skål. Pisk hviderne stive med de 75g sukker. Det er ikke nok at skålen kan vendes med bunden op, der skal piskes 10 min mere. Hvider vendes forsigtigt i skålen. |
Ganache: 350g mørk chokolade (gerne Valrhona 56%) 3 dl piske 1 spsk glukose 90g blødt usaltet smør. 3 cl mørk rom |
Bræk chokoladen i en skål, med glukose. Kog fløden op og smelt chokoladen med dette. Rør smørret i og smag til med rom. |
Sprøjt dejen ud i 2x24 cirkler (ca 5 cm i diameter) Bages 10 min ved 170®. Afkøles og samles 2 stk med ganache . |