Maroni

Dej:

170g smuttede og findhakkede mandler.

50g cacao.

1 spsk mel.

225 sukker.

300g æggehvide

75g sukker.

Bland mandler, cacao, mel med de 225 g sukker i en skål.

Pisk hviderne stive med de 75g sukker. Det er ikke nok at skålen kan vendes med bunden op, der skal piskes 10 min mere.

Hvider vendes forsigtigt i skålen.

Ganache:

350g mørk chokolade (gerne Valrhona 56%)

3 dl piske

1 spsk glukose

90g blødt usaltet smør.

3 cl mørk rom

Bræk chokoladen i en skål, med glukose. Kog fløden op og smelt chokoladen med dette. Rør smørret i og smag til med rom.

Sprøjt dejen ud i 2x24 cirkler (ca 5 cm i diameter)

Bages 10 min ved 170®. Afkøles og samles 2 stk med ganache .