Min favorit kage fra Claus Meyer's Chokolade.

Hans opskrift er efter min bedste overbevisning forkert, så her er min version:

2 Kage bunde af:

110g mørk chokolade

2 kopper mel.

2 tsk bagepulver

½ tsk salt

½ dl Kahlua

½ kop rørsukker

8 spsk smør

4 æg

kornene af ½ stang vanille

1 kop creme fraiche 38%

1 dl stærk kaffe.

Chokoladen rives i en skål og blandes med de øvrige ingredienser. Bages ved 160 grader i 25 min.

Lys creme.

200g hvid chokolade.

4 spsk blødt smør

2½ dl creme fraiche 38%



Mørk creme.

200g mørk chokolade.

4 spsk blødt smør.

2½ dl creme fraiche 38%.



Begge creme laves ved at smelte chokoladen og blandes med smør og creme fraiche.

Kagen samles med den lyse creme som mellemlag og den mørke ovenpå.