Chokolade kage Complicado

kakaomakron bund:

35g mandler.

1 æggehvide (af et stort æg)

7,5g melis

60g flormelis

5g kakao

smut mandlerne og tør dem i ovnen. Det smager godt hvis de lige tager lidt farve. Hak dem fint.

Pisk æggehvide meget stift med melis. Heri foldes forsigtigt mandler, flourmelis & kakao.

Bages 25 min ved 180.

Kakao genoisebund:

82,5g revet rå marcipan.

2 æggeblommer.

1 helt lille æg.

30g flourmelis

25g kakao.

25g mel

2 hvider

25g melis

25 g smeltet smør

Rør marcipan med blommerne, det hele æg samt flourmelis. Det skal arbejdes godt sammen. Tilsæt kakao & mel. Pisk hvider med sukker og vend det i. Tilsæt det smeltede smør tilsidst. Bages 25 min ved 180.

Chokoladesabayonne:

100g melis.

¼ dl stærk kaffe

2 blommer

170g god mørk chokolade.

2 dl piske.

Kog sukker & kaffe til 130° (dvs en dråbe bliver til blød karamel i et glas koldt vand). Hældes over blommerne under kraftig piskning, bliv ved til det er kølet af. Smelt chokoladen, kom det i og vend flødeskum i.

Kakao sirup:

6g kakao.

½ dl vand

20g melis

koges sammen.

Anis chokoladeskum.

200g mørk chokolade.

1 dl sødmælk.

1 stjerneanis

3 dl piske

smelt chokoladen. Kog mælken med anis og lad det trække 5 min. Tag anis op og hæld det over chokoladen. Flødeskum vendes i, når temperaturen i dalet noget.

Samling:

Makron bunden lægges i en springform, Fordel Chokoladesabayonne ovenpå. Genoisebunden ovenpå og fordel kakao sirup på denne. Chokoladeskum øverst.